Pietari
Helsinki
Tilaus online
Täytä seuraava lomake tilaamaan taksi Pietarissa.
Tilaa nyt →
Tilaus puhelimitse

Puhumme Suomea ja Englantia

Pietarin 5 hyödyllistä mobiilisovellusta

MeetMe tiimi suosittelee viisi mielenkiintoista ja luotettavaa mobiilisovellusta, jotka voivat olla todella hyödyllisiä kaikille Pietarissa vieraileville matkustajille. Ajantasainen ja kätevä sovellus mobiililaitteessa varmasti tekee vierailusi Pietarissa paljon mukavemmaksi ja informatiivisemmaksi!


boats

St. Petersburg boat trips OFFLINE guide Tekijä – Webitecs

Get it on Google Play

Veneretki Pietarin joiden ja kanavien ympäri on ehdottomasti tehtävä aktiviteetti!

Pietarissa on 33 saarta, 48 kanavaa ja jokea, 160 kilometria rantakatuja ja 800 siltaa! Pietaria kutsutaan myöskin Pohjois-Venetsiksi.

“St. Petersburg boat trips” on erittäin hyödyllinen mobiilisovellus, erityisesti ulkomaisille vieraille, jotka haluavat ei vain kiertää Pietarin jokia ja kanavia mutta kuunnellakin oppaan mielenkiintoisia kertomuksia omalla kotikielellä! Suurin osaa opastettuja veneretkiä suoritetaan vain venäjän kielellä. Pietarin keskustassa on kuitenkin aikataulut ja paikkat, joissa voit ottaa säännöllisiä veneretkia englannin, saksan, ranskan ja muiden kielillä.

“St. Petersburg boat trips”sovelluksen ajankohtainen ja hyödyllinen tieto auttaa vertailla ja valita sopivan retkeilyn tai järjestää romanttisen illallisen Pietarin vene-ravintolassa:

Sovellus ei tarvitse mobiiliyhteyttä ja sisältää offline-kartat ja nähtävyyksien kuvia. Siinä tapauksessa, jos sinulla on kuitenkin Internet-yhteys käytettävissä (Wi-Fi tai mobiiliyhteys), voit myöskin nähdä tarkemmin jokaisen laiturin sijainnin ja suunnitella kävelymatkasi veneretkeilyn lähtöpaikalle Google maps avulla!

Sovelluksen Android versiot löydät Google Play Marketista.


cityguide

St. Petersburg Premium city OFFLINE guide Tekijä – TripWolf

Luotettava ja helppokäyttöinen Pietarin city-opas. Sovellus on helppo ladata eikä se käytä verkkoyhteyttä latauksen jälkeen, jolloin käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan roaming-maksuista.

Se toimii nopeasti ja tarjoaa paljon höydyllistä tietoa kaupungista missä ja milloin vain, aina kun tätä tarvitaan. Sovelluksen avulla löydät helposti kaupungin parhaat matkailukohteet, hotellit, museot, teatterit, luotettavat ravintolat, kahvilat, baarit, yökerhot, kaikki mahdolliset aktiviteetit, kauppakeskukset, pankkit ja paljon muutakin!

Sovelluksen koko sisältö on käytettävissä helposti erillisinä englanti-ranska-saksa-espanja-italia kieliversioina.

Sovelluksen iPhone ja Android versiot löydät App Storesta ja Google Play Marketista.


metro

Yandex. Metro Guide in St. Petersburg Tekijä – Yandex

Helppokäyttöinen ja luotetteva Pietarin metro-opas! Metron interaktiivinen kartta näyttää kaikki metroasemat ja itse suunnittelee sopivat reitit jos ilmoitat lähtö ja tulopaikat. Sovellus ei käytä verkkoyhteyttä ja toimii metrossa jopa liikkuvassa junassa!

Sovelluksen iPhone ja Android versiot löydät App Storesta jaGoogle Play Marketista.


bridges

St. Petersburg drawbridges timetable Tekijä – la-droid

Purjehduskaudella öisin Pietarissa nostetaan irti sillat. Laivat pääsevät Neva joella kaupungin läpi. Pietarin siltojen nosto on kaunis näytelmä joka samanaikaisesti tuo vaikeuksia liikkumiselle kaupungin keskustassa ja Vasiilin saarella. Jokaisella nostosillalla on oma aikataulu ja jos tiedät siltojen nostoajat ja sijainnin, voit mukavasti suunnitella kävelysi ympäri yökaupunkia!

Sovelluksen iPhone ja Android versiot löydät App Storesta ja Google Play Marketista.


offline

Promt OFFLINE audio translator and dictionary Tekijä – PROMT

Venäjä on vaikea kieli. Kielellä on kyrillinen rakenne ja jopa yksinkertaisten nimien tai virallisten ilmoituksien tavallinen lukeminen voi olla iso ongelma ulkomaisille vieraille.

Vaikka Pietari on paljon enemmän eurooppalainen kaupunki kuin mikä tahansa muu paikka Venäjällä, valitettavasti paikalliset asukkaat eivät ole kovia puhumaan vieraita kieliä. Osa väestöä kuitenkin ymmärtää Englantia mutta lian ujo vastamaan. Pietarilaiset ovat erittäin ystävällisiä ja jos kysyt jotain vieraalla kielellä, he aina yrittävät auttaa, vaikka eivät aina ymmärrä mistä on kysymys, niin tulee hauska tilanne.

Voit helpottaa seurustelut, jos tiedät joitakin sanoja tai peruslauseita venäjäksi! Erittäin toimiva offline kääntäjä Promt ei tarvitse mobiiliyhteyttä ja voi olla käytettävissä milloin ja missä tahansa. Ääntäminen ja paino on myös hyvin tärkeää, siis Promt sanoo kaikki ääneenkin!

Sovelluksen iPhone ja Android versiot löydät App Storesta ja Google Play Marketista

Tilaus online