Pietari
Helsinki
Tilaus online
Täytä seuraava lomake tilaamaan taksi Pietarissa.
Tilaa nyt →
Tilaus puhelimitse

Puhumme Suomea ja Englantia

Lisää aktiviteetteja Pietarissa, Venäjällä

Pietari on Venäjän kulttuurin kaupunki, josta löytyy paljon kauniita palatseja, kirkkoja ja katedraaleja, museoita, royal esikaupunkeja, hämmästyttävää arkkitehtuuria ja lukuisia kulttuuritapahtumia!
Suunnittelemassa matkaa Pietariin, älä unohda, että tämä kaupunki ei ole ainoastaan kulttuuria ja arkkitehtuuria. Se on vielä hyvin moderni ja mielenkiintoinen paikka aktiivisille ihmisille! Pietarista löytyy paljon muitakin mielenkiintoisia aktiviteetteja ja paikkoja, joiden avulla jokainen viettää aikaa iloisesti ja höydyllisesti!

MeetMe suosittelee Pietarin vieraille lisää aktiviteetteja, jotka ovat saatavilla Pietarissa vuoden ympäri!

Mitä vielä tehdä Pietarissa, Venäjällä?

activities

FLY STATION TUULITUNNELI – Turvalliset lennot tuulitunnelissa

Hauskutus sopii aikuisille ja lapsille! Fly Station on mailman toinen isoin tuulitunneli ja ainoa vapaan pudotuksen simulaattori koko Venäjällä. Fly Station kompleksi sijaitsee vain 10 kilometria Pietarista. Kompleksi on auki 24 tuntia vuorokaudessa (lennot yöllä ovat halvempia) ja 7 päivää viikossa, joten voit tilata lennot mihin tahansa mukavaan aikaan, mutta huomaa, että aina paremmin tilata etukäteen. Kaikki tarvittavat tiedot ja lentojen tilauslomake löytyy Fly Station virallisesta sivustosta. Palvelu on saatavilla englannillakin.


NORTH VENICE – Veneretket Pietarin joiden ja kanavien ympäri

Veneristeily on yksi suosituimmista aktiviteeteista Pietarissa! Nähdä kaupunkiä vedestä on todella mielenkiintoinen, informatiivinen ja romanttinen seikkailu, varsinkin yöllä! Upeat panoraamat ja kaunis arkitehtuuri: linnat, palatsit, kirkot, puistot, valaistut sillat, rantakadut ja paljon muutakin!

Tiedätkö missä paikassa Pietarissa pääsee veneretkille? Onko veneretki opastettu ainoastaan venäjällä vai muilla kielilläkin? Mistä lähtee kantosiipialus Pietarhoviin? Mistä paikasta lähtee vene-ravintola? Paljonko maksaa romanttinen illallinen Pietarin vene-ravintolassa? Tässä alassa on paljon kysyttävää!

Ajankohtaiset tiedot säännöllisistä ryhmä- ja yksityisveneretkeistä, lähtöpaikoista, reiteistä, laiva-ravintoloista, aikatauluista, lippujen hinnoista löytyvät Pietarin virallisesta BOAT TRIPS GUIDE mobiilisovelluksesta!

Get it on Google Play


2 PITERLAND aquapark in St.Petersburg

PITERLAND VESIPUISTO – Vesipuisto ja kauppakeskus

Tykkäätkö vedestä ja viihteestä, käy sisätiloissa sijaitsevassa Venäjän suurimmassa vesipuistossa joka on yksi suurimmista koko Euroopassakin. Esityksiä ja aktiviteetteja aikuisille ja lapsille, pitkät ja nopeat vesiliukumäet, laiska joen kanava, trooppinen ilmapiiri, tekoaalto allas, 12 erilaista saunaa kuten scythian, afrikkalainen, japanilainen, atsteekkien, egyptin, suomalainen, venäläinen, roman, turkin, bukhara, intialainen ja infra – kaikki tämä takaa 100% iloa ja rentoutumista jokaiselle asiakkaalle! Vesipuisto sijaitsee isossa kauppakeskuksessa ja PITERLANDI:n 180 000 m2 kokonaisuus tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia, elokuva-teatterin, mukavia kahviloita ja ravintoloita, sekä upean näkymän Suomen lahdelle! Lisää tietoa paikasta löytyy PITERLANDI:n virallisesta sivustosta. Henkilökunta puhuu englantia.


3 Rise of the Machines museum in St. Petersburg

RISE OF THE MACHINES MUSEO – Robotit ja koneet taidemuseo

Ainutlaatuinen, ainoa Venäjällä ja mahdollisesti koko maailmassa “Rise of the Machines” museo on ehdottomasti vierailun arvoinen aikuisille ja lapsille! Robotit menneisyydessä, nykyisyydessä ja tulevaisuudessa. Jokainen voi löytää itsellesi symbolin, joka liittyy hänen menneisyyden muistoihinsa tai tulevaisuuden ajatuksiinsa. Museossa on paljon kuuluisien robottien kopioita: utelias WALL-E, voimakas ja väkivaltainen Predator ja Alien, lukuisia epätodellisia eläimiä, lohikäärmeitä, ikuinen Terminator, Star Wars hahmoja, biomekaanisia hirviöitä, Spider-Man , Transformerit sekä maailman tunnettujen ajoneuvojen lukuisia kopioita (esim. Ghost Rider mottoripyörä), vanhoja autoja ja paljon muutakin!
Museon tärkein idea – jokainen museoesine oli joskus todellinen toimiva mekanismi tai sen osa! Kierrätys – ei ole vain prosessi ja menetelmä uudistaa todellisuutta, vaan myös ajattelutyyli, jonka avulla näemme fantastisuutta yksinkertaisuudessa. Haluatko tietää enemmän ideasta?, tilaa opastettu kierros etukäteen!


4 Neptun oceanarium in St. Petersburg

NEPTUN AQUARIUM – Viihdettä koko perheelle

Ensimmäinen ja suurin Oceanarium Venäjällä oli avattu vuonna 2006 ja se sijaitsee nimenomaan Pietarissa!
33 isoa akvaariota ja lähes 150 kalalajia, nisäkkäitä ja muita mereneläviä. Akvaariot on jaettu ympäristön vyöhykkeisiin (trooppinen, riutta, jne), joissa kuuluu ympäristön tyyppisiä äänteitä ja näkyy teeman lavasteitä. Akvaariossa päivittäin järjestetään hylje- ja haikalanäytelmiä! Moderni AQUARIUM sijaitsee Neptun ostoskeskuksessa, joka tarjoaa kaikille kävijöille ostosmahdollisuuksia, kansallisen keittiön kodikkaita kahviloita, amerikkalaisen MacDonalds ja lasten pelipuiston!


5 Grand Maket Rossiya in St. Petersburg

GRAND MAKET ROSSIYA – Interaktiivinen pienoismallimuseo

Käy vain yhdessä Venäjän kaupungissa mutta näe koko Venäjä – onhan se mahdollista Pietarissa!
Erittäin moderni ja nuori, avattu vuonna 2012 näyttely-museo on jo tullut suosituksi museoksi Pietarin paikallisten asukkaiden ja vieraiden välissä! Vuonna 2014 museo voitti TripAdviser turistiäänestyksen ja sai paremmuustodistuksen! Ainutlaatuinen 800 neliömetriä pinta-alalla sijaitseva esittely näyttää koko Venäjän kaupunkien, kylien ja alueiden yleisiä kuvia. Sadat liikkuvat junat ja autot sekä ääni ja valo lisäävät dynamiikkaa. Esittelyn kävijät voivat vaikuttaakin osaan pienoismallin tapahtumista napin painalluksella. Vuorokauden vaikutus kun päivä vaihtuu yöksi ei koskaan jätä yksittäistä kävijää välinpitämättömäksi! Paikka ehdottomasti suositellaan aikuisille ja lapsille!


6 The ZOO in St.Petersburg

THE ZOO PIETARISSA – Pietarin eläinpuisto

On Venäjän toiseksi suurin eläintarha Moskovan eläintarhan jälkeen! Yli 2000 eläintä saa nähdä samassa paikassa. Eläintarhan laaja alue on jaettu vyöhykkeisiin joissa on kissoja, lintuja, käärmeitä, hämähäkkejä, krokotiileja, apinoita, jääkarhut ja paljon muitakin! Eläintarha on avoinna vierailijoille ympäri vuoden ja aina tarjoaa opettavat näyttelyt kuten “Pathfinder polku” tai “Maaseudun elämä”. Paikka tarjoaakin matkamuistojen ostosmahdollisuuksia ja mukavan kahvilan! Lisää tietoa Pietarin eläintarha aikataulusta ja lippujen hinnoista löytyy virallisesta sivustosta.


7 IGORA

IGORA – Hiihtokeskus, viihdekeskus ja SPA

Oletko väsynyt isoon kaupunkiin tai haluatko raitista ilmaa ja aktiivistä lepoa?
Käy Igora hiihto- ja spakeskuksessa! Pietarin isoin ja suosittuin hiihto- ja spakeskus sijaitsee vain 50 kilometria kaupungista. 13 eritasoista hiihto- ja laskureittiä, hiihtohissit ja valaistus luovat tarvittavat edellytykset parhaalle pikkulomalle. Jos tuntuu, että yksi päivä ei riitä, Igora tarjoaa hotelli- ja mökkimajoitus.
Viihdekeskus tarjoaa erittäin laajaa spa-valikoimaa: thai hieronta, vesiterapia, merilevärituaali “Oriental Beauty”, erityyppisiä saunoja ja paljon muutakin! Igora on erittäin mukava paikka myöskin kesällä, joka tarjoaa runsaasti viihdettä ja urheilua koko perheelle!


8 MEGA shopping centers

MEGA MALL – Ostoskeskukset Pietarissa

Ketju ostoskeskuksia Pietarissa. Valtavat mega-ostoskeskukset sijaitsevat kaupungin Pohjois- ja Itä puolilla. Supermarketteja, putiikkeja, kauppoja, lukuisia kahviloita ja ravintoloita sekä lasten leikki- ja huvituspaikat takaavat aikuisille ja lapsille 100% tehokasta shoppailua ja viihdettä Pietarissa! Tarkista ostoskeskuksien sijainnit ja aukioloajat Megan virallisella sivustolla!


9 DERBI horse riding in St.Petersburg

DERBY HORSE CLUB – Ratsastuskerho ja koulu, hevoskilpailut ja näytelmät

“Derby” ratsastuskerho oli avattu syksyllä vuonna 2006. Tänään se on varmasti yksi parhaimmista ratsastuskerhoista koko Venäjällä, joka tarjoaa kaikille halukkaille ympäri vuoden: yksityinen ratsastus, opiskelumahdollisuuksia, hevostallin vuokra, kilpailuja, kilpailut, hyppyesityksiä ja yritysten korporatiivisia vihdetapahtumia – ympäri vuoden!


10 Neva-aero balloon flights in St.Petersburg

NEVA-AERO – kuumailmapalloretkiä Pietarissa ja maaseudulla

Neva-Aero ilmailuliitto yksi luotettavista yrityksistä Pietarissa, joka tarjoaa kuumailmapalloretkiä sekä yksityisille asiakkaille että ryhmillekin. Kuumailmapalloretki Pietarin taivaassa on ainutlaatuinen seikkalu jossa näet kaupungin ja sen lähiöt näin kuin et koskaan nähnyt sitä ennen!
Koe ilmapallolento yksinä tai porukassa. Lahjoita sukulaisille, ystäville tai rakastajallesi unohtamattomia hetkeja. Voit varata ilmapallokori vain itsellesi tai liittyä ryhmään. Balloon-lento on puhdasta romantiikkaa!
Erikoinen kuumailmapallolento Tsarskoje Selon ja Pavlovskin palatsien ja puistojen yli – antaa unohtumattomia tunteita ja mahdollisuuksia nähdä kauneimmat paikat lintuperspektiivistä!


КХЛ. ЦСКА - «Спартак»

PIETARIN JÄÄHALLI – Urheilutapahtumat, kilpailut, näyttelyt, konsertit Pietarissa

Pietari on tunnettu myöskin urheilu- ja kulttuuritapahtumien kaupungiksi. Erilaisia tapahtumia pidetään täällä kuukausittain ja jopa viikoittain! Suosittuja laulajia ja bändejä eri puolilta maailmaa käy tässä kaupungissä koska yleisö on aina taattu! Jääkiekkopelit, konsertit, lukuiset messut ja näyttelyt yleensä järjestetään juuri Jäähallissa!


12 DIVO island amusement park in St.Petersburg

DIVO ISLAND – Huvipuisto Pietarissa

Vuonna 2014 Pietarissa sijaitseva Divo Island huvipuisto voitti TripAdvisor TRAVELLERS CHOCE palkinnon! Puisto on hyvin varusteltu ja luo ainutlaatuisen maailman aikuisille ja lapsille. Puistossa on paljon huvilaitteitä jotka sopivat sekä aikuisille että lapsillekin: sähköautot, iso leikkipuisto, jossa pehmeä maa-peite, Trampoliini, Karuselleja, Ruotsalainen kaupunki, Raketti, Katapulta, Vapaapudotustorni, Buster, Vuoristoradat ja paljon muitakin. Puistossa on lammikkoita ja venevuokraus, eli paikka sopiikin hyvin romanttisille tapaamisille!
Huvipuisto tarjoaa myös kodikkaita ravintoloita, kahviloita ja suveniirikauppa. Puisto on auki ympärivuoden ja pääsy on aina ilmainen mutta huvilaitteet toimivat vain kesän kaudella toukokuun alusta lokakuun loppuun.


SKYOPERATOR – Henkilökohtaiset ja ryhmälennot Pietarin taivaassa

Luotettava lentoyhtiö tarjoaa turvalliset retkeilylennot Pietarin ja lähikaupunkien taivassa sekä nopeat ja mukavat lentomatkat Valamon tai Kovenec saarelle!

Pietarin 1439 neliökilometriä, 33 saarta, 42 kanavaa, 74 kilometria Nevaa – kaikki tämä saa nähdä yhdellä hetkellä korkeudessa yli 300 metriä!

Tarkista lentojen aikataulut ja hinnat SKYOPERATOR sivustoista!


ABOVE THE CITY – Helikopterilennot ympäri Pietaria

Baltic Airlines lentoyhtiö tarjoaa päivittäin säännölliset kiertolennot Pietarin historiallisessa keskustassa. Lennot ovat saatavilla toukokuusta lokakuuhun. Ryhmälennot ovat saatavilla säännöllisesti viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 11:00 – 18:00. Helikopterilento kestää vain 15 minuuttia, mutta näet kaupungin koko historiallisen osan kaupungin aivan toisesta näkökulmasta. Kiertolento alkaa aina Pietari-Paavalin linnoitukselta ja kulkee Neva joen pitkin. Reitin varrella näkyy Pietarin kaikki joet, kanavat, saaret ja vanhan kaupungin nähtävyydet. Mukava on se, ettei tarvitse tilata paikat helikopterissa etukäteen, voit vain tulla paikalle ja hypätä helikopteriin muiden matkailijoiden kanssa. Helikopterin lähtökenttä ja palveluhinnat ovat saatavilla Baltic Airlines yhtiön virallisesta sivustosta.


OKHTA PARK – Hiihto ja luistelukeskus

Talvikeskus “Okhta-Park” – yksi suosituimmista hiihto – ja luistelukeskuksista lähellä Pietaria. Keskus sijaitsee mäntymetsässä vain 10 kilometria Pietarista lähellä Ohtajokea.

Jos käyt Pietarissa talvella, tämä on hyvä paikka hiihtää ja luistella! Keskuksessa on 10 erilaista hiihtoreittiä jotka ovat eritasoisiakin jopa 65 metriä korkea. Keskuksen alue kattaa 132 000 neliömetriä. Keskuksen hissien kokonaiskapasiteetti noin 6500 henkeä tunnissa.

Keskuksen ylpeyspaikka on valaistu laaja luistelukenttä, joka sijaitsee todellisessa mäntymetsässä ja toimii yölläkin! Keskuksessa on vielä vuokrauspalvelu, matkatavarasäilytys, lastenhuone, terveyskeskus, pysäköinti, ravintola, bistro ja pizza baari.


MONEY HONEY NIGHT CLUB – Tanssit ja elävä musiikki

Oletko jo 18? Kiinnostaako Pietarin yöelämä? Pietarista löytyy tosi paljon erilaisia yökerhoja ja baareja! Yksi vanhimmista yökerhoista Pietarissa on Money Honey club. Klubi on ensisijaisesti kultti paikka rock ‘n’ roll faneille. Ensimmäinen kerros on kerhon sydän: puiset huonekalut ja mukava sisävalaistus, pöydät 150 paikkalle, elävän musiikkin lava, ammattimmaisett ääni- ja valolaitteet, interaktiivinen baari, laaja ruokalista ja kaikenlaisia juomia.Toisella kerroksella on iso konserttihalli ja moderni tanssisali 450 henkilölle.

Tilaus online