Pietari
Helsinki
Tilaus online
Täytä seuraava lomake tilaamaan taksi Pietarissa.
Tilaa nyt →
Tilaus puhelimitse

Puhumme Suomea ja Englantia

Taksin ennakkotilaus Pietarissa!

Tarvitsetko aseman tai lentokentän taksikyytiä? MeetMe taksit palvelevat Pietarin kaupungissa, Suomen rautatieasemalla ja Pulkovo lentokentällä sekä Pietarin kansainvälisessa satamassa. Kaikki taksinkuljettajat ovat ammattilaisia ja kuljettavat Pietarin vieraita ja asukkaita yli 10 vuotta. Tilauskeskus palvelee asiakkaita suomella, englannilla, venäjällä ja muilla kielillä. MeetMeTaxi on luotettava, täsmällinen ja turvallinen taksi ja kuljetuspalvelu Pietarissa!

Taksin hinnat ovat selviä asiakkaillemme.

Pietarissa on yleistä että taksin alkuperäinen sovittu hinta voi olla täydellisesti toinen kun pääset perille. Operaattori yleensä ilmoittaa alkuperäisen hinnan joka perustuu perusreitin kilometrien määrään. Mutta jos taksinkuljettaja vaihtaa perusreittia esimerkiksi ruuhkan, suljetun tien tai reitillä seisovan kolarin takia, alkuperäinen hinta nousee heti.

Ehdotamme asiakkaillemme taksin reitin pysyvät hinnat. Jakoimme Pietarin osiksi ja jokaisella osalla on oma pysyvä hintataso. Ennakkotilauksesi jalkeen valvoja ottaa sinuun yhteyttä ja imoittaa kuljetusmaksun. Eli aina tiedät etukäteisesti ja varmasti millä hinnalla perille pääset, kaupungin suljettuja teitä ja ruuhkaa riippumatta!

Palvelemme suomella, englannilla ja muilla kielillä.

Mainoksia huolimatta Pietarissa ei ole paljon taksiyrityksiä, jotka palvelevat asiakkaita Englannin kielellä, eikä varmasti ole yhtään joka palvelee suomella. Ne yhtiöt jotka tarjoavat taksin palveluksia Pietarin ulkomaalaisille vieraille aina nousevat hinnat tästä kielentaidosta. Monet saavat taksipalvelukset suoraan hotellista tilaamassa asema-hotelli kyytia tai reseptinissa lähtemässä hotellista kaupunkiin, muttei se ole sitten oikea taksin hinta kun se sisältää hotellin tai vahtimestarin palkinto. Ja taas tulee niin että ne jotka eivät osaa Venäjän kieltä maksavat Pietarissa taksipalveluksista liikoja.

Palvelemme asiakkaitamme suomella, englannilla ja muilla  kielillä. Kielentaito on tarpeellinen standardi toiminnassamme. Onhan aina helppoa selittää milloin, mistä ja mihin tarvitset taksipalveluksia Pietarissa. Tämä mukavuus asiakkaillemme on täydellisesti ilmainen!

Et maksa liikoja jos olet vähän myöhässä tai taksinkuljettaja on sinua vastassa nimitaulun tai lapsen turvaistuimen kanssa.

Jos haluat taksinkuljettajan olla vastassa nimitaulu kädessään, Pietarin suurin osa taksiyrityksiä lisäävät 10 – 20% liikaa hintaan.

Kuljettajamme on aina vastassa nimesi/liikkeesi tai tilausnumerosi taulu kädessään, auttaa matkalaukkujen kanssa ja rauhallisesti vie perille ilmaan mitään lisää maksuja!

Tärkeä mukavuus ja turvallisuus lapsellesi on myöskin ilmaista meillä. Ilmoita vaan etukäteen että tarvitset lapsen turvaistuimen autoon!

Lähes kaikki Pietarin taksiyritykset lisäävät laskuun odotusmaksun jos olet myöhässä ja kuljettajan on odottava sinua. Monilla liikkeellä ilmainen odotusaika on vain 10 minuuttia, jokainen seuraava odotusminuutti maksaa jo extra. Emme halua asiakkaillemme mitään odotusmaksun stressiä, koska lähes jokaisessa tapauksessa ei se ole asiakkaan syy. Jos asiakkaalla on pätevä syy olla myöhässä (esim.lentokone, juna, laiva ovat myöhässä), kuljettajamme aina odottaa tunnin ilmaan mitään lisää maksuja!

 

Tilaus online