Pietari
Helsinki
Tilaus online
Täytä seuraava lomake tilaamaan taksi Pietarissa.
Tilaa nyt →
Tilaus puhelimitse

Puhumme Suomea ja Englantia

Nähtävyyskierros – mielenkiintoinen vaihtoehto nähdä Pietarin nähtävyyksiä!

Kiinteällä hinnalla, voit helposti käydä mielenkiintoisimmissa paikoissa Pietarissa, esikaupungeissa ja Leningradin maaseudulla. Voit pysähdellä kohteissa oman tahtisi mukaan, vierailla nähtävyyksiä ja ottaa kuvia. Voit helposti muuttaa reitin tai luoda omia. Tämä on paras mahdollisuus mukavasti nähdä Pietarin mielenkiintoisimmat paikat tai nimenomaan se mitä kiinnostaa. Opas-kuljettajamme hakee teidät hotellista, satamasta, rautatieasemalta, osoitteesta jne. ja kierroksen jalkeen vie takaisin tai mihin haluatte.

Suosittuimmat ja mielenkiintoisimmat nähtävyyskierrokset:

Pietarin peruskierros (ympäri vuoden)

Pietarin historiallinen keskusta on hyvin laaja. Kävelyretki ei sovi kaikille. Mukava peruskierrokesemme säästää sinulle aikaa ja voimia. Opas-kuljettajamme turvallisesti kiertää keskustan mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja kertoo vähän kaupungista ja sen historiasta.

Esittelee Pietarin tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat kohteet.

Nähtävyyskierros kestää noin 2 – 4 tuntia ja tarvittaessasi sisältää lyhyitä tai pitempiä pysähdyksiä ottamaan kuvia tai käydä sisällä. Ei ole mitään ongelmaa jos tarvitset vähän enempää aikaa. Opas-kuljettaja odottaa aina sovitussa paikassa. Ylimääräinen tunti odotusta on aina maksuton!

“Pietarin peruskierros” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7600 EUR – 125 USD – 140
Yhteinen maksu ei sisällä museoiden, palatsien pääsylippuja.

Valaistu Pietari (ympäri vuoden)

Oletteko koskaan nähneet Pietaria öisin? Pietarin yökierros on mukava, helppo ja turvallinen tapa tutustua yölliseen Pietariin ja sen maagiseen kauneuteen. Yöretki kiertää valaistut monumentit, upeat rakennukset, kirkot ja katedraalit, pääkadut, rantakadut ja sillat. Pietarin merkittävimmät nähtävyydet yövalaistuksessa on unohtumaton seikkailu ja jos on hyvä kamera mukaan, tulee varmaan loistavia kuvia! Ystävällinen opas-kuljettajamme kertookin vähän kaupungin historiasta ja on aina valmis auttamaan ryhmäkuvien kanssa, niin ei kukaan puutu valokuvistanne!

Yleensä yökierros alkaa klo. 23:00 ja jatkuu noin 1,5 – 2 tuntia. Pietarin yökierroksen alkuajan korjaus onkin mahdollista.

“Valaistu Pietari” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7200 EUR – 120 USD – 130

Pietarin Nostosillat

Pietarin siltojen nostokausi: toukokuu – marraskuu

Tulkaa Pietarin rantakatujen ja nostosiltojen kierrokselle! Näette vaikuttavimmat nostosillat: Palatsin(Dvorcovyi) silta, Blagoveshenski silta, Troitski silta, Liteinyi silta ja muut. Purjehduskaudella öisin noin klo. 01:00 Pietarissa nostetaan irti suuret sillat jotta isot laivat voivat sitten päästä Neva joella kaupungin läpi. Pietarin siltojen nosto on uniikki ja unohtumaton näytelmä joka kiinnostaa paljon katselijoita, siis näettekin noston omilla silmillä! Nostosiltojen ajelulla opas-kuljettaja kertoo mielenkiintoisia tietoja Pietarista sekä näette myöskin yöllistä kaupunkia – valaistut sillat, rantakadut ja pääkadut, upeat rakennukset, kirkot ja katedraalit.

“Pietarin nostosillat” yöajelu alkaa yleensä klo. 00:30 ja jatkuu noin 1,5 – 2 tuntia. Pietarin yökierroksen ajan korjaus onkin mahdollista.

“Pietarin nostosillat” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7200 EUR – 120 USD – 130

Upea Pietarhovi (Pietarin esikaupunki)

Yläpuisto ja Alapuisto sekä 150 suihkulähdettä ja Suuri Palatsi

Mukava ja turvallinen kierros Pietarhoviin ja takaisin Pietariin. Pietarhovi on varmasti kuuluisin tsaarin aikainen rakennuskokonaisuus Pietarissa ja koko Leningradin alueella ja te voitte rauhassa itsenäisesti nauttia valtavaa puistoa, upeita rakennuksia ja palatseja, kanavia ja lammikkoja, kukkaistutuksia sekä historiallista ja tsaarillista ilmapiria! Ajamassa Pietarista Pietarhoviin opas-kuljettaja kertoo tarpeellisia ja mielenkiintoisia tietoja paikasta. Pietarhovissa opas-kuljettajamme ystävällisesti näyttää miten ilmaisesti pääsette Yläpuistoon sekä mistä saatte pääsyliput Alapuistoon ja Suureen Palatsiin. Pietarhovissa teillä on 3 tuntia kiertää itsenäisesti. Ei ole mitään ongelmaa jos tarvitsette vähän enempää aikaa tähän kierrokseen. Opas-kuljettaja odottaa aina sovitussa paikassa. Ylimääräinen tunti odotusta on aina maksuton.

Molemmat puistot ovat auki ympäri vuoden mutta vuoden ajasta riippuessa on eri aikatauluja.

Pääsy Yläpuistoon on aina ilmainen ja Alapuisto on maksullinen kun suihkulähteet alkavat toimimaan (toukokuu – lokakuu).

“Upea Pietarhovi” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7200 EUR – 120 USD – 130
Yhteinen maksu ei sisällä Alapuiston ja Pietari Suuren palatsin pääsylippuja.

Kaunis Pushkin/Tsarkoje selo (Pietarin esikaupunki)

Katariinan Puisto ja Palatsi, Meripihkahuone.

Mukava ja turvallinen kierros Pushkiniin ja takaisin Pietariin. Ylellinen Katariinan Palatsi ja Puisto on yksi Pietarin ja Leningradin alueen suosituimmista nähtävyyksistä. Yli 600 hehtaarin puisto, lammikkoja, historialliset rakennukset muodostavat Katariinan Palatsin tai kesäasunnon.

Palatsin kuuluisin osa on meripihkahuone. Voitte rauhassa itsenäisesti nauttia valtavaa puistoa, kaunista luontoa, uniikkia arkitehtuuria ja tsaarillista ilmapiria! Ajamassa Pushkiniin opas-kuljettaja kertoo tarpeellisia ja mielenkiintoisia tietoja paikasta. Pushkinissa opas-kuljettaja ystävällisesti näyttää miten pääsette Katariinan Puistoon ja Palatsiin sekä mistä saatte pääsyliput. Katariinan Puistossa ja Palatsissa teillä on 3 tuntia kiertää itsenäisesti aluetta. Ei ole mitään ongelmaa jos tarvitsette vähän enempää aikaa tähän kierrokseen. Opas-kuljettajamme odottaa aina sovitussa paikassa. Ylimääräinen tunti odotusta on aina maksuton.

Katariinan Puisto ja Palatsi ovat auki ympärivuoden. Pääsy puistoon on maksullinen turistikaudella (toukokuu – lokakuu) klo.09:00 – 18:00. Klo. 18:00 jalkeen pääsy on yleensä ilmainen.

“Kaunis Pushkin” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7200 EUR – 120 USD – 130
Yhteinen maksu ei sisällä puiston ja palatsin pääsylippuja.

Tsarskoje selo ja Upea Pietarhovi yhdellä reissulla (Pietarin kaksi esikaupunkia)

Edullinen tarjouksemme! Mukava kierros Katariinan kesäpalatsiin ja puistoihin sekä Pietari Suuren kesäpalatsiin ja puistoihin samalla reissulla. Kierroksen kesto on noin 6-8 tuntia. Opas-kuljettajamme noutaa sinut mistä paikasta tahansa Pietarissa ja vie Tsarskoje Seloon, jossa voit nauttia uniikkia arkitehtuuria ja tsaarillista ilmapiria noin 2-3 tunnin aikana. Sen jälkeen opas-kuljettajamme vie sinut Pietarhoviin taas kahdeksi tai kolmeksi tunniksi. Sekä matkan varrella että Pietarhovissa on monta kahvilaa, eli jos on nälkä, kierroksen keskellä on hyvä mahdollisuus maistaa venäläistä perinteellistä ruokaa! Kierroksen aikana opas-kuljettajamme myöskin kertoo vähän paikkojen historiasta.

“Tsarskoje selo ja Upea Pietarhovi yhdellä reissulla” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 11600 EUR – 190 USD – 210
Yhteinen maksu ei sisällä Alapuiston ja palatsin pääsylippuja.

Puolustava Kronstadt (Pietarin esikaupunki)

Kotlin merilinnoitussaari, Laivaston Katedraali, Pietarin tulvapato

Mielenkiintoinen ja vaikuttava kierros Kotlinsaarelle Kronstadt linnoituskaupunkiin, joka oli perustettu Pietari Suuren johdolla puolustamaan Pietaria meren sivulta. Venäjän amiraliteetin ja Baltian laivaston keskusta. Venäjän yksi kauneimmistä kirkoista – Laivaston Katedraali. Suomenlahden ja Kronstadtin kaunis ympäristö ja puolustuslaitteet, sekä Pietarin moderni tulvapato ja erikoinen kehätie, joka menee yli 20 km meren yllä ja 2 km tunnelissa meren alla!

“Puolustava Kronstadt” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 7600 EUR – 125 USD – 140
Pääsy Kronstadtin puistoihin, rantakadulle ja Laivaston Katedraaliin (Maanantaisin Katedraali on yleensä kiini) on ilmainen. Kierroksen yhteinen maksu ei sisällä pääsylippuja paikallisiin museoihin.

Kansainvälinen Viipuri (130 km Pietarista)

Ruotsin keskiajan linna, Venäjän keisarillinen Monrepos puisto, Suomen rakennukset ja arkkitehtuuri

Mielenkiintoinen yhden päivän kierros kaupunkiin, joka on sen pitkän historian aikana kuulunut kolmelle maalle: Ruotsille, Suomelle ja Venäjälle. Ruotsin keskiajan linnan, Venäjän keisarillisen Monrepos puiston ja kaupungin keskustan suomalaisten rakennusten yhdistelmä tekee paikan historialliseksi uniikkikohteeksi! Kaupungin paikallisissa ravintoloissa saa maistaa perinteellistä tai kansainvälistä ruokaa ja kauppatorilla varmasti ostat mielenkiinoiset suveniirit ja hyödylliset tavarat!
Opas-kuljettajamme kertoo myöskin kaupungista ja sen historiasta. Yleensä Kansainvälinen Viipuri kierros alkaa klo.09:00. Paluu Pietariin on noin klo. 17:00. Kierroksen alku- ja kestoajan korjaus onkin mahdollista.

“Kansainvälinen Viipuri” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 12000 EUR – 200 USD – 220
Kierroksen yhteinen maksu ei sisällä pääsylippuja paikallisiin museoihin ja Monrepos puistoon.

 

Suur-Novgorod (180 km Pietarista)

Venäjän vanhin Kreml linnoitus, kirkot ja katedraalit, puuarkitehtuurin ulkomuseo Vitoslavitsy

Yhden päivän kierros Suur-Novgorodiin, joka on Venäjän yksi vanhemmistä kaupungeistä ja sijaitsee vain 180 kilometria Pietarista. Europan malliseen Pietariin verrattuna Novgorod on tosi Venäjä! Tutustu todellisiin venäläisiin perinteisiin ja kulttuuriin käymällä vanhoissa ja merkittävissä paikoissa kuten Novgorodin Kreml linnoitus ja Sofian katedraali. Nauti Venäjän 14 – 19 luvun perinteellistä puuarkitehtuuria ja luontoa ainutlaatuisessa ulkomuseossa Vitoslavitsy, joka sijaitsee Olhavanjoen rannalla ja jossa on vanhoja puutaloja, puukirkkoja ja myllyjä. Maistu kansallisruokaa Novgorodin paikallisissa ravintoloissa, joissa ruokaa laitetaan vanhojen venäläisten valmistusohjeiden mukaan.
Opas-kuljettajamme tekee matkasi informatiiviseksi kertomalla myöskin kaupungista, sen historiasta ja nähtävyyksistä. Yleensä Suur-Novgorod kierros alkaa klo.09:00 aamulla. Paluu Pietariin on noin klo. 19:00 illalla. Kierroksen alku- ja kestoajan korjaus onkin mahdollista.

“Suur-Novgorod” 1 – 8 henkilön yhteinen maksu
RUP – 14000 EUR – 235 USD – 255
Kierroksen yhteinen maksu ei sisällä pääsylippuja paikallisiin museoihin.

Hyvät Asiakkaat, tämän palvelun ison kysynnän takia , pyydämme ystävällisesti tekemään tilauksia etukäteen, varsinkin kesällä. Kiitos!

Tarjoamme: Taksiretkeilyt Pietarissa, Pietarin kiertoajelut, kaupunkikierrokset Pietarissa, shuttle-bussit keskustaan, opastettu kaupunkikierros Pietarissa, Pietarin nähtävyyksiä, Venäjän kaunein kaupunki, vierailun arvoiset paikat Pietaissa, retket Pietarin ulkopuolelle, nähtävyyskierros Pietarissa, bussin vuokraus kaupunkikierrokselle, retkeilytaksit Pietarissa, Pietarin tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat paikat, sightseeing Pietarissa, retket ja opastukset Pietarissa, autokierrokset Pietarissa, pohjolan venetsia kierrokset, Pietarin vierailun arvoiset paikat, Pietarin esikaupungit, nähtäävyksiä Pietarhovissa, nähtävyyskierros Pietarhoviin, suihkulähteet Pietarhovissa, miten päästä Pietarhoviin, kiertoajelut Pietarhoviin, opastettu kierros Pietarhoviin, mitä tehdä Pietarhovissa, Tsaarien kylä, Pushkinin kaupunki, Katariinan palatsi tsarskoje selossa, meripihkahuone Katariinan palatsissa, mitä on nähtävää Pietarissa, mitä on nähtävää Pietarhovissa, Pietari Suuren kesäpalatsi, Pietarhovin puistot, nähtävyyksiä Tsarskoje selossa. retkeilytaksit Pietarissa, Venäjän vanhin osa, Venäjän vanhin kirkko, Venäjän vanhin kaupunki, Novgorod kaupunki, Suur-Novgorod kaupunki, matkat Novgorodiin, ryhmämatkat Novgorodiin, matkat Viipuriin, ryhmäkyljetukset Novgorodiin, Monrepos puisto Viipurissa, matkat Kronstadt linnoituskaupunkiin, miten päästä Kronstadtiin, nähtävyyksiä Suur-Novgorodissa, nähtävyyksiä Kronstadtissa, nähtävyyksiä Viipurissa, Novgorodin Kreml linnoitus, miten päästä Novgorodiin, Venäjän puuarkitehtuuria ja luontoa Vitoslavitsy ulkomuseossa.

Tilaus online