Pietari
Helsinki
Tilaus online
Täytä seuraava lomake tilaamaan taksi Pietarissa.
Tilaa nyt →
Tilaus puhelimitse

Puhumme Suomea ja Englantia

Kotieläinten kuljetus Pietarissa

Pietarissa kotieläimet eivät ole sallittuja julkisessa liikenteessa, kuten metro, bussit, raitiovaunut eikä usein hyväksytä takseissa. Jos tulet Pietariin ja tarvitset kotieläinten kuljetusta, teemme parhaamme auttamaan!

Meidän lemmikkiystävällisissa ajoneuvoissa riittää tilaa eläinten (koirat, kissat jne.) turvallista ja mukavaa kuljetusta varten. Tarjoamme ovelta ovelle lemmikkieläinten kuljetuksia Pietarin ympärillä: näyttelyt, hotellit ja osoitteet, rautatieasemat, lentokentät ja Pietarin satama jne. Ehkä sinulla on joitakin vivahduksia tai toivomuksia kotieläinten matkaa kohtaan – kuljettajat tai ainakin valvojamme puhuvat suomea ja se on aina helppoa ja mukavaa selittää, milloin ja mistä haluat aloittaa matkasi, miten haluat suunnitella reittia ja tarvitsetko paluumatkaa.

Kotieläinten taksien tunti-, tai koko päivän vuokraus englantia puhuvan kuljettajan kanssa, kaukomatkat muihin kaupunkeihin tai ryhmätaksit Pietarista Suomeen ovat myös saatavilla.

Tarjoamme: Pet taksi Pietarissa, lemmikki taksi Pietarissa, kotieläinten kuljetus Pietarissa, lemmikkieläinten kuljetus Pietarissa, eläinten kuljetus Pietarissa, eläinten kuljetuspalvelut Pietari, eläintaksi Pietarissa, kotieläinten kuljetus julkisessa liikenteessa Pietarissa, lemmikit kuljetuspalvelut Pietarissa, zootaksi Pietari, koirien kuljetus Pietarissa, kissojen kuljetus Pietarissa.

 

Tilaus online